Egyéni jóga foglalkozások

A hétköznapi tudatban a jóga legtöbb esetben csak a jóga ászanák (testtartások) gyakorlásaként jelenik meg. A jóga azonban sokkal több ennél.

Sokkal inkább egy átfogó filozófiai, pszichológiai rendszer, amelynek a tanításai nagyon jól alkalmazhatók a mindennapi életbe beépítve is. Ezt én hosszú évek óta tapasztalom, gyakorolom, és élvezem áldásos hatását.
Ha elmész egy jóga órára, a legtöbb esetben csoportos órán vehetsz részt, ahol az oktató a legjobb tudása szerint segíti a gyakorlásodat, azonban semmi esetre sem tudja azt személyre szabni.

Én azt a lehetőséget ajánlom neked, hogy azt kapd a jógából, amire neked van szükséged, és az itt tanultaknak a hétköznapokban is hasznát veheted majd.

Nálam, a Szattva Relax Központban minden a rendelkezésre áll ahhoz, hogy személyre szabott jógád legyen. Értem ez alatt a testgyakorlás lehetőségét, a légzőgyakorlatokat, a relaxáció és meditáció gyakorlását, a jóga többezer éves bölcseleti rendszerének az életre vonatkozó tanításait, és általuk önmagad mélyebb megismerésének lehetőségét egyaránt.

Szeretettel várlak egyéni jóga foglalkozásra a neked megfelelő időpontban!

Egyéni foglalkozás
alkalmanként 90 perc, ára 3000 Ft,
5 alkalmas bérlet: 12 000 Ft,
10 alkalmas bérlet 20 000 Ft.

Bejelentkezés, időpont egyeztetés: info@szattvarelax.hu, 30 343 67 79

Call Now Button