AROMA YOGA® órák

Illóolajokat már többezer éve használnak a test, elme és szellem kiegyensúlyozására. Mivel közvetlen hatással vannak az idegrendszerre, aktiválják a limbikus rendszert, ahol az emlékeket és emóciókat tároljuk. Már néhány csepp olaj használata jóga és meditáció közben javíthatja a jógázó fizikai, mentális és szellemi állapotát a matracon és azon túl is.
Az AromaYoga® módszerét Tracy Griffiths dolgozta ki. Tracy az USA-ban, Los Angelesben élő egészség nagykövet, aki több évtizede foglalkozik hivatásszerűen polaritásterápiával, jógával és masszázzsal. Gyógyító tevékenysége során már régóta alkalmazza az illóolajokat, és azt tapasztalta, hogy ezek használata a kezelések során ellazultabbá, fókuszáltabbá, boldogabbá tette a vendégeit.

Ez vezette őt arra, hogy jóga óráin is megismertesse az embereket az illóolajok áldásos hatásaival. Kidolgozott egy olyan módszert, ahol az illóolajokat az elemekhez, csakrákhoz és ezeken keresztül jóga ászanákhoz rendelte. A módszer gyakorlati alkalmazása során annyira bevált, hogy Tracy mára workshopokon, jóga konferenciákon és fesztiválokon tanítja, és világszerte képeznek AromaYoga® oktatókat is. A módszer Young Living® illóolajokat használ, melyek magtól a zárjegyig prémium minőségű, vegyszermentes, természetes forrásból származó olajok. Használatuk segíti a fizikai, mentális és szellemi jóllét elérését.

A Szattva Relax Központban tartott AromaYoga® óráimon ezt a világszerte nagy sikert aratott módszert alkalmazva segítem a jógázókat az egészséges életmód útján. Olyan órára készülj, ami más jógaórákon még nem tapasztalt, különleges élményt fog nyújtani. Inkább egyfajta mozgás meditációs óra lesz, sok relaxációval, meditációval, csakrákat harmonizáló finom mozgással.

Az órákon könnyed jóga ászanákat és polaritásterápiás gyakorlatokat egyaránt alkalmazok, melyeket a hozzájuk tartozó illóolajokkal teszek még hatásosabbá.

Szeretettel várlak, merülj el Te is önmagadban, a jóga és az illatok segítségével!

AromaYoga® csoportos gyakorló órák: csütörtökönként 18 órától 19:30 óráig

1 alkalom 2 000 Ft,
5 alkalmas bérlet: 8 000 Ft,
10 alkalmas bérlet: 15 000 Ft.

Érdeklődni  és jelentkezni az alábbi elérhetőségeinken lehet:
info@szattvarelax.hu, ildiko@szattvarelax.hu, 06/30-343-67-79

Call Now Button