Abhyanga ájurvédikus indiai masszázs

Az abhyanga-t a világban a masszázsok királynőjének nevezik, nem véletlenül.

Képzeld el, ahogy tetőtől talpig megmasszírozlak meleg gyógynövényes olajjal, melyet kifejezetten a te pillanatnyi igényeid szerint választok ki, figyelembe véve a test- és mentális alkatodat és azt, hogy mire van most éppen szükséged (relaxálásra, nyugtatásra, harmonizálásra vagy éppen energetizálsára).

A masszázs során bőséges mennyiségű meleg, illatos olajat használok majd, melyet finom, lágyan áramló, mégis erőteljes mozdulatokkal viszek fel a bőrödre, érintve a tested minden pontját (az intim testrészek kivételével). Ez a masszázs a hasat és a mellkast sem hagyja érintetlenül.

Az abhyanga során érintem és stimulálom az energetikai pontokat (marma pontok) a testeden, aminek hatására élénkül a testnedvek keringése, intenzív méregtelenítési folyamat indul be. A meleg olaj ápolja a bőrödet, és azon át felszívódva kifejti jótékony hatását az izmokra, ízületekre is.

Általában (ahogy a szanszkrit neve is jelenti) a teljes testre kiterjed, azonban, ha azt kéred, lehetőség van arra is, hogy csak a fejet, csak a talpakat, tenyereket, vagy csak a hátat masszírozzam.

Hangsúlyozom, hogy nem gyógymasszázsról van szó, de ne lepődj meg, ha lényegesen jobban érzed majd magad a masszázs után.

A masszázs előtt két órával már ne fogyassz ételt, de folyadékot igyál. Légy szíves, hozz magaddal egy nagy törülközőt, és papucsot!

Kérlek, ne gyere, ha az alábbi állapotok valamelyike fennál az esetedben:

⦁ visszér gyulladásos problémák,
⦁ kezeletlen magas vérnyomás,
⦁ gombás fertőzés, bőr felületi sérülései,
⦁ gyulladásos megbetegedések,
⦁ súlyos idegkimerültség, depresszió,
⦁ súlyos szívbetegség,
⦁ daganatos betegség,
⦁ menstruáció első napja,
⦁ veszélyeztetett terhesség,

Árak:

Teljes test masszázsa, 90 perc, 8 000 Ft,
Fej masszázs 20 perc, 2 000 Ft,
Talp és tenyér masszázs 30 perc, 3 000 Ft,
Hát masszázs 50 perc, 4 000 Ft

Időpont egyeztetés: ildiko@szattvarelax.hu, 06 30 343 67 79

Szeretettel várlak!

Call Now Button